nuffnang..

Saturday, January 4, 2014

Penang Here I Come.....

Assalamualaikum...

Hari ni last day aku dekat rumah sebelum bertolak ke Penang malam ni ;'(. Sekarang aru aku sedar ke mana pon kita pergi rumah tetap the best!. Tomorrow I'll start a new me in Penang no more procrastinate. Yaa its hard to change in a blink of an eye but it will be easy if u are trying. Come on guys nothing easy in our life. :D Change your attitude and everything gonna be easy.


Ni tempat aku study, makan, solat berjemaah dan segala aktiviti bersama housemates. Seriously, susah untuk aku tidak terasa hati dengan housemates maklumlah satu rumah 10 orang pelbagai ragam ada yang aku boleh terima dan ada yang tak. Tapi yang aku bersyukur sangat-sangat perubahan mereka dari sem 1 ke sem 2. Biasalah manusia kan boleh berubah. Dah kurang dah lepak dalam bilik 2 . Haha bukan aku tak suka but sometimes we need privacy so aku kurang selesa bila sentiasa ada orang kalau aku nak tidur atau nak buat aktiviti peribadi. Tapi mulai 2014 aku nak jadi hati batu dan sedikit selfish sorry housemates aku tahu itu satu perubahan yang sedikit negatif tapi lama2 ianya akan menjadi positif. Aku kene fikirkan diri aku dan jugak hati aku. Sampai bila kita nak fikirkan pasal orang kan? 



Jadual aku pon kembali packed kelas dari pukul 8.30 am sampai 4.30 pm lepas tu tunggu Uncle Siva datang ambik dekat kolej around 5 something baru sampai hostel. Penat tak penat aku kena lalui aku dah pilih jalani so go on and never give up!....Tapi aku tak sabar untuk dissection Rat/Hamster. Gambar atas tu katak je tak mencabar . :D I hope I will start my new day tomorrow with joy and happiness no more stress. Tak suka lah stress ni nanti cepat tua. so Chill!!!!

Sekian.

No comments:

Post a Comment