nuffnang..

Tuesday, April 2, 2013

Assalamualaikum...

Finally, terbukak jgk hati ni nak post something kat blog setelah setahun bercuti, berstruggle dan mencari lham. Wah bkn main kau cari ilham yer hihihi... Yes we must find an idea to post an entry and one more kita kene jaga ayat2 dan perkataan agar tak ada yang tersalah faham .

*Okaii that's enough for the intro...

Aku tak mau membebel panjang . Tujuan utama untuk entry kali ni adalah memberitahu kawan2 ku semua bahawa aku masih lagi seperti dulu masih hidup di dunia maya fantasi dan realiti haha.. Di samping itu, (ceyh penanda wacana siap) ku ingin share dgn kekawan semua tntg Entri Jameela msti ramai dah yang ikuti rancangan ini. huhu mmg aku x up to date la tpi i don't care ttp berkeras nak share. Benda baik kita kongsi la        

Malam ni aku tetiba terlayan youtube 'ter' hahaha. Dan diri ini ingin mecari ilmu yang berguna untuk duniawi dan ukhrawi serta yang sesuai untuk remaja perempuan yang tak seberapa ini. ( ayt perasan baik latuww) . Tapi seriously, program tu sgt memberi manfaat sebelum ni aku layan dekat Mustika jeww ataupon Oasis. Hari ni aku rasa nak tonton eps yg ktinggalan dan FYI eps 1 lagi aku dh tggl haha so tadi sempat la tonton. 





Saya syorkan utk wanita2 semua tonton la yer.

Sekian....

jumpa lagi .... Salam bahagia

No comments:

Post a Comment