nuffnang..

Thursday, December 1, 2011

1 December 2011

Assalamualaikum.

Kalau semalam 30 November 2011 hari ni mesti 1 December 2011 kan? teehhee.. hari bahagia untuk aku la kot. Tapi Bahagia kah? haha. Hari ni aku dah berusia 16 TAHUN .. Tapi cara aku celebrate tuh lain sikit la. Kalau last year orang lain yang call tepat pukul 12.00. Tapi tahun ni orang lain. It's ok lah. Bukan itu yang jadi masalah. Bagi aku hari ni tak ada masalah apa-apa pun. 

Biasalah next year dah SPM candidates so masing-masing busy dengan tuition dan sebagainya. It's okay. Tapi tadi duduk rumang sorang2 dan terbuka la folder pictures yang lalu. Seriously, aku nak kembali kepada saat tuh. 
Saat bersama sayang-sayang semua .

Hang out, makan2, sembang2 dan gossip2. Ikut la mana tempatnya. Asalkan dapat jer bersama mereka yang comey comey, cute cute semua. Seriously rindu giler. Padahal dekat tusyen jumpa je. 


Jalan-jalan, snap pictures. :'( 


 Ambik gambar sendiri, gambar lompat. 





Bersama sayang-sayang semua. Naik motor Ecah 'PEB ****'

Sayang-sayang semua..  I LOVE YOU ALL . walaupun hari ni tak dapat jumpa

Kalau lah masa ni boleh diputar semula. Nak sangat kembali tapi malangnya itu hanya momento bersama dia orang semua. Next year, kelas semua lain-lain kalau ada pon sorang dua jer sekelas. Dari form 1 sampai la form 4 kita org tak pernah berpisah. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. :'( 

No comments:

Post a Comment