nuffnang..

Thursday, November 3, 2011

Finally I'm free ....

Assalamualaikum...

FINALLY, I'M FREE....

Horeeeyy! hahahhaa... berlagak macam org lepas SPM.. Padehal baru final exam SPM kot. I can't imagine after SPM memang melompat sampai ke langit ke tujuh mungkin.

Simbolik dengan kebebasan yang dimiliki.. 

 Lepas paper 3 bio hari selasa lepas, balik rumah terus online and tengok Drama Korea 'My Love Patzzi' bygkan 10 episod dlm masa dua hari. OhhhMyyyy!!! Memang nikamtlah dunia kalau hari-hari macam ni. Walaupun daram tuh dah lama tapi kalau mood dah nak tengok memang tak hirau dah hal2 tu. Sampaikan kakak aku cakap. 'Ni cerita budak, baru2 nak menggatal'.. Menggatal tuh maknanya nak mula mengenal cinta la tuh. HAdoii biasalah, usia remaja macam ni la baru berkembang. Masa kecik2 dulu ape yang tahu kan?. hahha... 

hehhe, Comel kan?


Memang nikmat lah bila tengok drama korea dalam musim hujan. Kadang-kadang rasa macam dah di Korea dan romatik gitu. Haha memang khayalan semata-mata. Hari ni, dah tak tengok drama lagi tapi dah jadi designer dah. 

taddaaa!!

Ada bakat tak nak jadi designer? Yang ni design khas untuk wedding yang bertemakan warna merah. Kalah difikir-fikirkan. Kehidupan aku memang macam orang lepas SPM. Tapi markah memang down la untuk exam ni. Memang hancir la exam baru ni. Entah ape yang aku jawab. haddoiii... 

Toodles!!!!.... I'm Free yiihu... :)

No comments:

Post a Comment