nuffnang..

Saturday, November 5, 2011

A day before Raya ...

Assalamualaikum....

Pejam Celik Pejam Celik , esok dah 10 Zulhijjah. Jam ni I update nak habak pasal hari ni punya cerita. Percaya tak a day before raya aku pergi Birthday Party dengan kawan2. hahahhaa.. sepatutnya duk rumah menyimpan ke tolong mama ke. errm, nasib la mama ada anak macam ni. teehee.. 

yang penting Isyraf di tengah.. hehehe

Kita orang celebrate dekat rumah Syafiq, biasalah rumah dia selalu jadi serbuan. Sorry!. Aku tak adalah membantu sangat memandangkan sampai tuh semua dah tersiap. Party ni bukan sekadar celebrate birthday Irfan tapi reunion bersama Isyraf. =) 

hahahah Birthday boy dan kene serbu .. 


ololololo tomey-omey nye..dua orang ni =)





 yang penting Isyraf tuh.. hahahha



ini jugak aktiviti kita orang. Main batu seremban.. :)


 thank you tuan rumah.. =)

1 comment:

  1. wahhh hepinye korang....rumah sewa ke rumah family? semua remaja2 je. :D

    * cik.. nantie wat popup comment.. mungkin dapat memudahkan reader untuk mengomen.. tq..

    ReplyDelete