nuffnang..

Tuesday, November 8, 2011

Assalamualaikum....

Hello!. Memang kalau dah ada blogger memang semua perkara kene luahkan kat sini k? Jam ni aku nak share sebuah cerita. Mungkin merupakan satu masalah tapi sebenarnya tidak. Semalam aku dah dengar daripada pihak satu lagi. Kalau sebelum ini aku hanya dengar daripada sebelah X memang aku marah giler la kat sebelah Y. tapi bila semalam entah macam mana boleh tanya Y dan dia cerita panjang lebar. Terbukti lah hidup ni kadang-kadang tak adil. Tak boleh la hanya dengan pada sebelah pihak. Cubalah kita dengar kedua-dua belah pihak dan jangan menyebelahi mana-mana pihak. In addition. both are my friends so i need to be professional. 

Moral of the story, lain kali bila orang berkongsi masalah tu fahami dua-dua belah pihak. Jangan main buat kesimpulan sendiri je. even experiment pon kene ada observation n bla bla bla. Apatah lagi soal hati dan perasaan orang. Act, aku 'terbuat' post ni lepas tengok cerita 'Rahsia Hati' kat Astro Prima. ok that's all.. toodles.. :)

No comments:

Post a Comment