nuffnang..

Monday, October 10, 2011

No title...

Assalamualaikum..

Hye! Sekarang ni not in mood nak cerita panjang. Just nak post satu ayat sahaja 

" JANGAN JADI HIPOKRIT"

Statement ini untuk peringatan diri sendiri, sebab memang ergghh~ la tengok ada orang hipokrit depan mata. Cuba la kau jadi biasa jer. Bukan nye ada apa2 sebelum ni.. Haduhaii!. Depan orang lain belakang orang lain. Jangan Talam dua muka.! 
Jangan lah duk maen psycho sangat. Cukup2 la . Kadangan dah letih, kadang lucu. =)) 
Pesanan untuk diri sendiri dan orang di luar sana just be yourself.. :)   


No comments:

Post a Comment