nuffnang..

Friday, October 28, 2011

I LOVE YOU 'papa'

Assalamualaikum...

Hye! Hari ni tetiba jer aku update blog. Actually, hari ni birthday PAPA. yang ke tut tut. hahahah (28.10.1948) korang kira sendiri la umur eik.. Tak mau cakap panjang2 terus kepada tajuk asal.

HAPPY BIRTHDAY PAPA!!!
  
PAPA..
You taught me how to talk, you even held my hand and made me walk. You filled my mind with knowledge and understanding, that I would never be able to learn if not for you. Thank you for everything.I wish you a day, filled with love, joy, care and fun. I am glad to have you as my father. I love you Papa.

 Happy Birthday!


Monday, October 10, 2011

No title...

Assalamualaikum..

Hye! Sekarang ni not in mood nak cerita panjang. Just nak post satu ayat sahaja 

" JANGAN JADI HIPOKRIT"

Statement ini untuk peringatan diri sendiri, sebab memang ergghh~ la tengok ada orang hipokrit depan mata. Cuba la kau jadi biasa jer. Bukan nye ada apa2 sebelum ni.. Haduhaii!. Depan orang lain belakang orang lain. Jangan Talam dua muka.! 
Jangan lah duk maen psycho sangat. Cukup2 la . Kadangan dah letih, kadang lucu. =)) 
Pesanan untuk diri sendiri dan orang di luar sana just be yourself.. :)   


Friday, October 7, 2011

An evening with Mama and Angah....

Assalamualaikum..

Hai! Ini malam aku nak cerita pasal hari ni punyer cerita. Pagi tadi jalan-jalan dengan kakak and she bought me a new pashmina..Thank you angah.. Love you so much... =)

hehhee...muka bahagia dengan pashmina baru. :) 

Hari ni jugak la angah ajak gi jogging. Huhu jarang sekali pergi jogging dengan kakak sendiri. teehee..

hai! cantik daun tu... :D


Tapi malangnya hanya satu round jam menunjukkan 7.00 malam. Mana tak ceptnya. dah pergi pukul 6 ptg smpi la 6 lbh. Haduuuhaii. baru je membakar beberapa kilo kalori. Pergi pulak Tutti Frutti. hahaha.. =) 


wah! I punyer RM 12.20... :D 

 Muka nampak baik gilerr makan yang orang belanja kan.. tehee... 


 Owwhh~ lupa nak habak yang kami bertemu dengan Che Nah. Kakak kepada mama. :D 
Memang niat lepas gi TTA nak gi rumah dia. Tapi ketentuan ilahi utk bertemu. Ada iras2 tak muka mama dan Che Nah? >_< 

Ok Itu saja untuk masa ini. Akan bersambung dengan cerita yang akan datang. BuBYe~





Thursday, October 6, 2011

First and Last Trip together..

Assalamualaikum... 

Helloo! Happy Friday to all of you! I hope all you in the pink. Wah I tengah mencari boombastic word as a preparation for final exam. That's why la pembukaan tadi macam ayt budak PMR kan. hehe... Cakap pasal PMR ni. Good Luck to all PMR candidates belum terlambat lagi kan?.. sorry la sekarang ni I malas nak update blog. Hari ni pun nak cerita benda yang dah berlalu beberpa minggu yang lalu. 1st nad last trip with Zahrawians. It was a great trip full with sweet memory. Although, it had a crisis but that was life. Sometimes life is hard, Life is rude, but sometimes life is beautiful. 

21st Septembet-24th September 2011..










Monday, October 3, 2011

Sorry Mama....

Assalamualaikumm....

Helloooo!!!...

~HAPPY BELATED BIRTHDAY MAMA~


Mom, you will always be the first woman I have ever loved. Whatever I am today, I'm because of you. I owe you so much. Thank you, Mom. Happy Birthday to you. May God bless you with all the happiness in the world.

I LOVE YOU SO MUCH