nuffnang..

Thursday, August 4, 2011

Ramadhan Al-Mubarak..

Assalamualaikum...

Dah lama i tak update blog. Teringin sangat nak update cuma masa sentiasa mencumburui ku. Wah! Ayat power tuh. teheee. Hari ni dah 4 Ogos dan 4 Ramadhan. Ini bermakna dah 4 hari umat Islam menunaikan ibadat wajib iaitu berpuasa. Alhamdulillah. Pejam jelik pejam jelik. Kita dipanjangkan usia untuk bertemu dengan Ramadhan tahun ini. Doakanlah supaya kita dipanjangkan usia dan diberi kesihatan tubuh badan untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama orang tersayang. Okey! I tak nak bagi tazkirah panjang2 sebab i ni bkn nye mahir sangat. tehee.. 

Memandangakan bulan Ramadha ini merupaka bulan berkat. ayuhlah kita mengejar pahala dan insafkan diri agar kita dapat mulakan satu hidup baru di masa depan. InsyaAllah. Mesti you all tengah kalut nak cari baju la tudung la, itu la ini la. huhu.. Bak kata mudah, persiapan untuk Hari Raya kan? Apa-apa pun, janganlah terlalu boros. Dalam berbelanja tuh ingatlah orang yang susah di luar sana. :)

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHA AL-MUBARAK

No comments:

Post a Comment