nuffnang..

Thursday, June 30, 2011

silly silly silly :)

Assalamualaikum..

Hye! I dah lama tak update blog. Last week agak busy la dengan Program Membudayakan Budaya Sekolah. Prefects form 4 yang handle adik-adik form 1. I feel like I'm a sister and macam dah tua la. ehehe.. Last week pon ada satu benda yang penting iaitu Mag INc. Kalau you all nak tahu apa itu Mag INc.Maihh nak habak mai, Mag Inc ni satu competition anjuran NIE. Peserta perlu cipta satu mini magazine. Setiap penyertaan akan menerima voucher Pizza Hut.  :) agak tension la jugak. This week merupakan minggu yang agak relax. Tak adalah padat sangat schedule. Setakat homework tuh. Chill la jangan duk tension sangat. ehehee..

Disebabkan this week agak relax kan. Boleh dikatakan minggu release tension so I buat la something yang agak silly la.. ehehehe malu la nak tnjk kat u all. :) 'ala gedik nyer'

nah!! wakakaka, memang silly..
sorry 'crystal eye' jer




Hahahaha.. Macam-macam orang megutuk tau. Ada yang cakap macam telinga bunny, Cedung sawah la.
Tapi I tak tau apa itu cedung sawah. :D

Suka hati la u all nk comment apa kan.. Yang penting Enjoy!!!. :)
Toodles!

1 comment: