nuffnang..

Friday, May 27, 2011

Comey, Comel, Tomey . Tomell..

Assalamualaikum...

Hye, tadi baru post entry baru. Tapi kali ni cerita lain. Actually, xde kene mengena dengan title pown. Entry ni nak share dengan korang barang-barang kesayanganku. Kalau orang lain mesti ada rabbit, cat or fish. But I'm not like that. Bukan tak suka tapi memang tak suka. Kalau rabbit, katakanlah tak terbagi makan or tak jaga dia elok-elok. Kita jugak yang dosa. Kalau cat, my family memang akan lari, kan tak pasal jadi riuh-rendah mengalahkan pasar. Fish plak, kesian la tgk dia duk dalam akuarium. SO, aku decide tak payah susah pelihara pet. Kan senang kalau kita jaga barang kita sayang elok-elok. Menunjukkan kita ni lagi bertanggungjawab.

heheheee..

I pon ade rabbit la.. Mata dia cantik tuhh.. Dengki tak.. HAHA.. Ini lah anrata barang kesayangan ku. Bekas KFC pon termasuk tau. Sebab bekas tuh cute, that's why jadi brang kesayangan. Kain yang belang-belang tuh sebenarnya, skirt yang dijahit pada form 1 dalam ERT.


Bear n Lion tuh free daripada Nutrigen. Kan senang tak payah beli mahal-mahal ambik jer yang free tuh..


Bear n Control car.
Semua ni pemberian orang-orang tertentu kepada orang-orang tertentu.
Control car tuh my daddy yang bagi. ;)


 
Ini dia Control Car ku.. dah berapa tahum lamanya.. Dari darjha 5 hingga ke form 4. hehe
Tapi kan kalau korang nak main la batery sendiri. Di sini tak disediakan. Sorry~..

Konklusinya, kan senang ada barang kesayangan yang macam ni. Bolah dapat banyak-banyak kalau pet tuh agak leceh la. Itu la ini la. Tapi kalau korang dah suka tuh tak apa. Setiap orang ada pendapat masing2 stuju tak?
Ok that's all.. Bubye... ;P

No comments:

Post a Comment