nuffnang..

Friday, April 8, 2011

Happy Saturday..

Assalamualaikum..

Hye hye hye!.. Miss You so much oh my Blog. Dah lama tak update kan. So, hari ni saya bangun selewat yang mungkin and siap siap makan breakfast saya terus on9 untuk update blog. Hari ni merupakan hari yang paling lewat saya bangun. Memang tidur mati, bangun bangun Aisyah Damia, my niece dah siap mandi and pakai baju comel2 lagi. Tercabar rasanya, saya pon turut mengikut jejak Aisyah, mandi dan terus pakai baju cantik. Perbezaan saya dengan Aisyah ni, dia pakai cantik2 tak capture pic. Saya pakai ok ok capture pic. HEHE jangan jelous yer Aisyah. Cik Sue ni memang macam ni. Tapi jangan runsing Cik Su pakai ok ok jer. Aisyah pakai cantik cantik. HAHA.




Hye!!!!... :) Good Morning...






I love My Self







I've enjoy my life..

Such a great Saturday morning >_< ...
Align Center

No comments:

Post a Comment