nuffnang..

Sunday, March 6, 2011

Why..Why..Why...

Di saat ku minat padamu tapi kau tiba-tiba hilangkan rasa minat ni. Hiisshhh


Assalamualaikum..


Wuaa Wuaa Wuaa.. Hari ni dan semalam merupakan hari yang amat tension la. Mana taknya, Sejarah entah apa yang dijawab di soalan essay. Hari ni memang frust giler la dengan Chemistry. "CHEMISTRY IS EASY" Yeahh!! itu tagline yang sering bermain di kepala. Sebelum ni pon duk asyik fall in love dengan Chemistry. Tapi tiba-tiba jer rasa kecewa sebab Chemi macam nak tinggalkan saya jer. OH NO!!!.. SAY NO!!!..


Chemi don't leave me alone. Tanpa kamu hidup aku buta la.


Setuju tak statement tuh? Wajib setuju tau. Yer la tanpa Chemi macam mana kita nak belajar tentang kehidupan ini. Tapi Chemi ni macam nak larikan diri jer.. HISHHH.. Rasa sedih jer bila jawab Chemi tadi. Bayangkanlah 1st date dengan orang yang korang suka, tapi tak guna kesempatan tuh dengan baik. ADOIII merana tak sudah sudah kan. Itulah yang saya rasa ni. Rasa macam tak ada arah tuju jer. Aduhaii, dah la banyak lagi subjek yang agat tension. FIZIK yang entah apa tuh. BIOLOGI yang penuh dengan hafalan. ADD MATH yang penuh dengan cabaran. PAI yang penuh dengan dugaan. :'(.


Konklusinya, esok memang nak kasi yang debusshh~! punyer la untuk MODERN MATH. Harap-harap la dapat buat dengan elok-elok & tak kecewa seperti hari ni. MODERN MATH ni kekasih la dulu-dulu. HEHE.. WAH!! Muncul kembali. Harap-harap la dia mampu menggembirakan hati ni walaupun sedikit.


Apa-apa pun, saya akan tetap mengejar A+ untuk CHEMISTRY utk next exam. InsyaAllah.




I LOVE CHEMISTRY. HAHA. yer sayang sangat sangat kat awak wahai CHEMI. Sekarang ni saya dan merajuk so, pandai pandai la pujuk saya yer. Kalau tak siap la!!!..


To teacher Suhaiza: Sorry teacher. :( Kesilapan yang tak disengajakan dan careless punyer pasal

To MY beloved "CHEMI" : Love you so much. Memang mencabar tahap kesabaran la you ni.

Antara teman istimewa yang dikasihi


BIOLOGI


PHYSIC


ADD MATH


CHEMISTRY..


Harap-harap la mereka ta mengecewakan diri ku di masa depan. :) Amin .~





No comments:

Post a Comment