nuffnang..

Thursday, March 10, 2011

Special Winter

Asslamualaikum dan salam sejahtera semua..

HYE!!! Wish you all in the pink and enjoy you beautiful day. For a few entry I just talked about exam so, this time I just want to share a precious memory ever with my beloved friends. G.G Love you so much. You have brought a miracle into my life and change me from a quite stuff to a happy go lucky girl. THANK YOU babe. I wish that we will be friends forever and until we end our high school, graduate, married and until our last breath. FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED. Wah wah. Main ayat satera sikit. HAHA.. kembali kepada title of this entry 'SPECIAL WINTER' winter ni kalau anda semua ke Korea, Jepun atau negara 4 season lain tak kan dapat punyer la. Yang ni limited edition punyer winter. HAHA. Hari ni first time saya rasakan betapa indahnya winter ketika summer.

Pandanglah ke atas sana hahaha.. :)



Yeah.. HOOORREEYY!!! Scream as loud as possible

.
Owwhh Yeahh!!.. 'Happy'

Haha ini semua apabila mood kita orang tiba-tiba jer ada. Pada asalnya macam-macam alasan yang diberi kepada Ecah yang memang terlalu menggila nak main SNOW ni. Ecah jer duk asyik nak tulis nama la tu la ni la dengan SNOW.
Ecah yang tengak kusyuk mencipta LOVE dengan snow. Sedangkan yang lain duk tengok saja. haha..But, at last kita orang pon main jugak la. haha. :))

3..... 2..... 1





SERBU ECAH!!!!

Hahahahaah Ecah best tak kene serbu dengan SNOW??.. Rasakan! Nak main sangat kan SNOW alang-alang main tuh biar la terokk!!!. Betol tak?

Kahkahkahkah.. Kesian Ecah sampai kan putih berseri giginya diuli SNOW. Takpe la cah tak baik membazir kan so, kalau tak nak membazir makan jer terus benda tuh. ;)




See, muka yang lain pon sama. hahaha

Dee
Nampak macam bertambah cute jer. Alalala comey nyer dia apabila diuli dengan SNOW.

Iqa
Haha original punyer powder. Berseri gituh. Tak payah susah pakai compact powder. Guna yang ni pon dah kira ok! ;)

Elly
Kekal cute gituh. Tak hilang cute elly walaupun bermandi dengan SNOW.





Saya pon terkena jugak sisa baki SNOW. Dengan baju nyer penuh dengan powder yang berwarna putih. HAHA Walaupun terpaksa balik dan membasuh tapi kenangan yang diperoleh amat lah berharga.


Love you Ecah!! Muah muah muah.. :)




Muka *silly* yang dipenuhi original powder.. :0







Such a wonderful day tapi Milin jer yang takde. Kalaulah Milin ada bersama pasti sambutannyer meriah lagi. :( Last but not least, it was a crazy thing but interesting. Tapi kalau perkara ini memudaratkan diri anda jangan cuba untuk melakukannya. :)


No comments:

Post a Comment