nuffnang..

Saturday, March 12, 2011

1st semester break... :)

Assalamualaikum..

Hari ni kira hari kedua la saya cuti untuk 1st semester break ni, yang paling disyukuri adalah kerja sekolah yang tak bertimbun. Dibandingkan dengan last year memang berbeza giler la. Walaupu homework tak banyak tapi ulangkaji banyak. Dah la exam baru-baru ni main jawab jer yang ade dalam kepala otak. Guarantee la result tak berapa excellent. Tapi itu yang mampukan buat masa ni. InysaAllah lepas-lepas ni dah tak mahu jawab exam macam tuh. Tak ada gaya nak jadi dentist tau kalau saya terus begitu. Tapi this entry bukannyer nak cakap pasal hal-hal lepas. Yang lepas tuh lepas la, yang penting apa yang akan dihadapi pula. School holiday sangat la bermakna untuk para pelajar di Malaysia ni. Kita orang memang menunggu saat ini untuk Hang Out, Tidur and macam2 la.

Saya mulakan hari pertama dengan jalan-jalan kat Taman Tengku Anis (TTA) dengan kakak tersayang. hahahah 'tersayang' gtuh. Angah dah plan dengan kawan dia. Saya apa lagi kesempatan keemasan ni. Join jer dia sekali lagi pun sorang jer kawan dia. Bukannyer ramai sangat. Tambahan lagi, Angah ni nak try DSLR baru dia boleh la ambil kesempatan sekali. hahaha.. style tak ikhlas gituh. Apa-apa pon yang penting dapat enjoy daripada berkurung kat rumah. Asyik-asyik on9 hisshh kadang-kadang tuh boring jugak kan. :)

Cubaan pertama dengan D90 Angah.. :)






Ohh Yeaahh run.. run run... lari anda dalam hujan hahhaha :))


Cubaan kedua.. D90



Alahai nak jump ke tak ni? Action jer tuh.. haha :)


La perasan ke saya nak snap pic?. hahah sempat lagi dua orang ni posing yer..

Cubaan seterusnya..


Wah sape tuh? pandai dia masuk time orang snap pic. :)


Taman Herba


Wow! Abang ni agak la nak posing pon. Tapi takpe la kerana mencantikkan lagi pic ni. Macam timing gtuh nak ambik pic. HAHA..



Baru saya tahu. Kalau DSLR di tangan kita. Memang gambar kita berkurangan. Memang minoriti jer gambar saya. :(. Tapi tak mengapa asalkan dapat release tension sudah.



Tu kan. Berapa pic jer yang ada. Tak apa lah.. Redha~.. :)

One more... Cerita baru la ni kononnyer.

Rasa nyer dah lama saya tak chat dengan budak ni. december last year kowt last chat dengan dia. Malam ni dia on9 kembali and tegur.


Sorry la pic lama. Tak ada yang baru punyer la. :)
Takdi sempat la chat dengan dia kejap. Tak lama pown sebab masing-masing ada hal. InsyaAllah di lain masa bole la chat lagi yer.




Pendek jer kan.. Lepas tuh dia dah off9. :(..
pic yang ke 2 tuh diganggu dengan status YM Syafiq Shueb haha..
it's ok la dapat chat sekejap pon xpe. Asalkan still berhubung . :)

Ok lah setakat ni saja untuk entry ni.
Jumpa lagi di lain hari.

No comments:

Post a Comment