nuffnang..

Saturday, February 26, 2011

Gyaru..




Assalamulaikum

Hai! Salam hujung minggu semua. Hari ni agak letih la. Tusyen dari pagi sampai petang. Fuh tu belum lagi SPM. Nanti SPM samapi malam kot. It' ok hard work will pay. petang tadi lepas tusyen aku saja jer layari you tube. Hajat nya memang la dah tak nak on9 memandangkan PKBS 1 dah nak dekat tapi keinginan yang tak boleh dihalang. Tiba-tiba saja aku tengok 'Gyaru makeup Toturial'. HEHE daha dapat tiru sikit cuma tak pro lagi. Takpe practice make perfect kan. HAHA. So, nanti outing lepas ni nak try la Makeup ni. EHEM outing sahaja, tusyen tak dibenarkan nanti Liyana Ariffin ini mengambil berjam-jam sekadar siap kan diri untuk ke tusyen. Kan tak pasal makan kelepek free2.
Ini lah contoh make up gyaru..
Kalau orang yang mata sepet tuh sesuai la sebab make up ni daripada Korea & Japan.



Ini pula toturial untuk anda semua. Tapi ni copy daripada youtube jer. Sebab aku ni bukan nya pandai sangat nak tunjuk demo. HAHA

Ini lah hasil daripada make up Gyaru yang aku ubah mengikut kesesuaian. errmm ok tak??
Harap-harap lepas ni lagi Ok sebab ni 1st time aku make up dengan make up yang agak striking. :D
Gyaru..



No comments:

Post a Comment