nuffnang..

Sunday, January 2, 2011

YE!!! Esok sekolah..

Assalamualaikum

Nampaknya waktu untuk honeymoon dah tamat! So, mulai esok sudah pasti kehidupan saya dah berubah :(.. No more FB for 24 hours, no more korean drama and the most important dah tak boleh bangun lewat! :'( sob, sob.. Kenapa sekolah tak mula pukul 10 pagi yer? Cik Liyana oooii kalau sekolah mula pukul 10 pagi u akan pulang pukul 6 petang la. Alahai. Tak mengapa hari minggu bole jer cover balik. HAHA..


Yang penting saya mulakan gaya baik untuk tahun 2011. FuuYYoo!! baik gitu. HAHA..
Nasib baik esk berpakaian kemeja. Lusa pakaian Ko. so hari rabu la baru jadi warak sikit. Sikit jer ok! Lagi pun hari Rabu, ada bacaan Yassin. Sesuai la tuh dengan situasi. HAHA.. :))
Sesiapa yang nak gelakkan dipersilakan, sebab saya pon dah puas gelakkan diri sendiri HAHA.. Tapi ok la tuh asalkan tak melanggar peraturan sekolah. Ow Yeah!

Ok lah setakat ni saja entry ni. Lepas ni nak buat satu lagi entry oww yeah! :))..Bubye semua..Dah2 la gelak tu..:))...

No comments:

Post a Comment