nuffnang..

Sunday, January 2, 2011

Shawl baru.. ;)

Assalamualaikum

Petang tadi jalan-jalan di Mydin Hypermarket. Entah mengapa boleh sampai. Tadi mama ajak teman dia pergi bank RHB dekat depam USM, Kubang Kerian. Then alang-alang dah sampai kat bandar satelit Kubang Kerian tuh. Apa lagi cari parking then jumpa depan dengan MYdin. Apa lagi serbu la masuk. Masuk2 tuh terus naik tingkat 2.

Wah!. Memang murah giler. Shawl semua nya harga bawah RM 10.00. Cantik pulak tuh. Sampaikan saya rabun mata dibuatnya. Inner tudung pon ada yang macam-macam jenis. Rasa macam nak beli semua. Tapi apakan daya. Hidup ni tak boleh boros. So saya beli sehelai shawl & sebentuk kerongsang.



Ini dia. Mungkin tak jelas sangat kot. HAHA. shawl tuh sebenarnya yang jenis pelangi punyer tapi warna gabuangan lebih kepada biru, sebab tu la nampak biru jer. Kerongsang tu design butterfly n berlian.

Ini dia shawl nyer. Harga RM 7.90 jer
Kain pon tak lah nipis sangat n saiz tak kecik tak besar. Standard la.

Ini pula kerongsang tuh. Harga RM 5.90
Ok kan? Tapi kat sana ada pelbagai pilihan dan harga.

Ok kan? ke nampak weird. ermm
rasanya ok la kowt. Just pakai shawl tuh macam biasa-biasa saja.

Ini pula Kerongsang tuh. Tak la besar sangat so, tak memberi bebanan kalau nak pakai tuh.

Konklusinya, hari ni dah mula rasa bahang nak mulakan sekolah sesi 2011. Shopping dah puas walaupun tak dapat sertai Y.E.S tapi dah cukup shopping kecik-kecillan. ;)

No comments:

Post a Comment