nuffnang..

Saturday, January 1, 2011

I'm in 2011...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Harap-harap semua dalam sihat sejahtera dan ceria-ceria selalu. Ceewah..sekali dengar macam ayat DJ Radio. Sah2 ciplak. HEHE. :D.. Apa-apa pun saya mengharapakan rakan-rakan semua sihat di samping orang tersayang. WAH! Anda sedar tak? Hari ni dah 1 Januari 2011!..wOw!!.. Sepantas ini waktu berjalan. Rasanya baru jer celebrate birthday yang ke 15. Kini nak menghitung bulan untuk yang ke 16. Aduhai!. Dah rasa macam tua sikit ni. Sikit jer. Tapi yang tua tuh usia, jiwa tetap muda. :)

Termenung memikirkan nasib tahun 2011. Macam-macam azam malam ni. Harap-harap berjaya.! Azam tu biarlah rahsia yer. HEHE.. Hidup mesti ada yang private n tak private.. :D
HArapan untuk tahun ni. Semoga hidup diberkati Allah, sentiasa riang gembira bersama keluarga dan teman-teman. Ingin memulakan hidup baru dengan sikap yang lebih matang. Ow Yeah! Walaupun nampak macam matang tapi perangai ni tak matang :(. Sedih la.. Tapi prinsip kekal always smile. :)..

2011 ini ku mulakan dengan gaya baru. Iaitu minat membaca majalah Dara.com! :)


Entah tiba-tiba tadi berkenan, dengan majalah ni so beli je lah.

Lagipun macam-macam topik ada dalam majalah ni, yang paling diminati ialah
Gaya memakai shawl. Dapat ubah & cuba yang baru.. ow yeah ;)



2011 akan ku jelajahi. Pasti pahit dan manis akan dilalui.
Sama-sama lah kita jelajah dengan sabar dan tenang. Moga-moga segala zama dapat dicapai.


No comments:

Post a Comment