nuffnang..

Monday, January 10, 2011

Happy Birthday!! ;)

Assalamualaikum..
Hye semua!. dah lama tak berblogging. Sejak musim persekolahan dah mula memang tak sempat nak layan blog and FB, redha jer la. Entry ni nak wish 'HAPPY BIRTHDAY' kat sorang kanak-kanak. :)HAHA.. "kanak-kanak k"
HaPPy BiRtHdaY!!.. Syafiq Shueb..
Moga-moga dipanjangkan umur dan hidup aman sentosa selalu. :D
Walaupun sambutan kurang meriah tapi itu semua tulus dan ikhlas daripada kami.

Hadiah daripada brutal cat n pingu tuh tak seberapa. HAHA
Actually, kita orang tak tahu nak bagi apa dan tiba-tiba terlihat sesuatu yg berwajah seperti kamu.

One more, banyak lagi gambar yang 'semak2' tapi aku mampu pilih gambar tu jer.
Supaya di hari tua ni kau dapat hayati gambar bersama kembar. HEHE..

HAPPY BIRTHDAY!!

No comments:

Post a Comment