nuffnang..

Monday, January 31, 2011

Di waktu lapang...

Assalamualaikum...

WAH!! Dah lama tak ber-blogging. Dah lupa ayat untuk blog. HUHU.. Entry ni just nak cerita and share dengan korang semua pasal looklet.com. Saya dapat tahu pasal ni pon daripada cik Lolly Fatanah!.. Best la bila dapat pakaikan baju2 yang branded kat model. Walaupun tak dapat memilikinya tapi melihatnya sahaja dah rasa happy!. Hari ni saya saja-saja jer buka looklet.com setelah hampir 1 bulan tak buka. So, dah alang2 buka tuh memang tak mampu nak tahan kehendak untuk memakaikan pakaian tuh.

Ini dia design tuh hari ni. Actually, saya suka kan dress tuh. Rasa nak pakai jer. Tapi apa kan daya tak semua yang diingikan akan diperolehi. Tak semua yang diharapkan akan diterima. Tengoklah model ni walaupun warna tuh agak pucat & tak menonjol sangat tapi bila di pakai cantik la!. Pakaikan apa-apa sahaja tetap canik jelita.

Saya suka mata model ni!.. Dengki la. hehe. oopps tak baik berdengki. Tapi seyesly saya dah terjatuh hati dengan matanya. :) so kalau korang nak tengok jemana tuh ade kat tepi sebelah kiri. Kakalu yang mampu beli la yer. Kalau tak nak tolong beli untuk saya hehe.'just kidding' kalau nak belanja pon kira ok !..

Setakat ini sahaja. lepas2 ni nak update lagi pasal lokklet.com.. hehe dah jadi part time job nih. Mana lah tau 1 hari nanti bole jadi dentist and designer. ;P..

No comments:

Post a Comment