nuffnang..

Wednesday, December 15, 2010

Reunion or Outing?? HAHA :))

Assalamualaikum...

Pagi ni nak post pasal reunion dengan kawan sekolah rendah dulu. Reunion ni hari Ahad lagi tapi hari ni baru rasa nak taip post untuk reunion tuh.. HEHE sorry yer kawan2 semua. Bukan apa update Blog ni memerlukan waktu yang sesuai.

Actually saya x tahu nak panggil reunion baru ni 'reunion or outing' mesti ada yang cakap ('dah nama reunion mestilah panggil reunion..haha') terserahlah nak panggil reunion or outing. Tapi saya panggil outing jer kot.HAHA..memandangakan yang jemput tuh hampir satu kelas tapi yang hadir separuh kelas pon x samapi. Tapi tak kisah la asalkan outing nie HAppY!!..

Nah ini dia yang join outing tuh..Ramai k? cube kira berapa orang jer..
1..2..3..4..5..6..7..8
Rasa macam tadika la..HAHA
8 orang jer..
eih2..lupa2..cameraman kita..haha
pudin n qeba..
jumlah nyer 10 orang...sorry !!

Outing kali ni ada Gossip baru tau..HAhA..Kita mulakan dengan Cik Syaqirah n Hafizi ni. Seingat saya la, dia orang berdua ni di Gossip sejak sekolah rendah lagi..hehe. Kira melepas la rindu selama 3 tahun ni buat dua orang ni. hehe..
Wah..dua orang ni memang lucu la bebb..

Mula2 tuh bukan main malu2 gtuhh haha..
Bab kata lirik lagu 'kalau berpacaran' gituh..
Biar segan2
Biar malu2....
hehe...

Nak jadikan cerita pada asalnya, dua2 malu nak ambil pic maklumlah dah hampir 3 tahun tak berjumpa mana tak malu. Tengoklah gambar kat atas tuh. Sorang duk pandang lane bowling, yang sorang tuh pandang apa entah. Tapi bila dikenakan oleh kami semua. Akhirnya dah pandai yer ambik gambar berdua..HAHA..comeeYY gtuh!!!





hehe...ini dia gambar orang 'cOmeYY' n 'Macho' haha
persoalannyer.. macho k??..hehe 'sorry PG xde word laen nk describe mg'.

Seterusnya, muncul la gossip kedua iaitu gossip antara Mustaqim n Cik Hasya kita..HAHA..

Tapi gossip ni xde gambar berdua memandangkan Cik Hasya tak dapat join :( sob3..apesal aku yang emotional sepatutnyer..Mustaqim la..haha (dramatic sungguh)


Ini dia Mustaqim...

Tengok gambar pon macam duk mencari-cari Cik Hasya..HAHA..
Gossip dua orang ni tak tahu la bila mula..Rasa2 nyer dah lama..hehe..
Tak dapat nak bercoloteh panjang pasal dua orang ni memandangkan tak tahu perkembangan sangat.

Setakat ini sahaja post kali ini yah!!!..Kalau rajin nanti saya add lagi pic lain.

Terima kasih kepada semua yang hadir yang tak hadir dan tak dapat hadir jangan runsing.
Outing akan diadakan lagi buat kali seterusnya.
Love You All...



No comments:

Post a Comment