nuffnang..

Tuesday, December 7, 2010

G.G's Hang Out!! :)

Assalamualaikum

Dah lama tak berblog-ing. Rindu pulak nak share cerita2 lepas.
Hari ini line internet kembali kepada dunia asalnya dan cuaca di Kelantan dah keluar Matahari. WAH! dulu kalau panas nak hujan, kini kalau hujan nak panas. Tapi itu semua kerja Allah. SWT. Menerima takdir-Nya dengan hati yang ikhlas.(Tiba2 berfalsafah sekejap)

Rasa2 nye post ni nak cerita pasal hang out Gang G.G yang berlangsung pada hari Ahad 5/12/2010 iaitu empat hari lepas hari jadi saya(perlu ke bagi tahu) haha :)).. Memang hang out ini dinanti-nantikan oleh semua Gang G.G memandangkan dah lama tak jumpa dan berborak-borak..

Tapi yang sedihnya saya sampai lewat pukul 3.40 p.m baru sampai. Bertolak dari rumah pukul 2.30 p.m lagi. Bukannye jauh rumah dari KB Mall tuh tapi musim cuti ni jalan memang sesak bebb!!!...

Ha..see!!.orang lain dah makan tapi saya baru nak tengok menu..huhu
memang terokkk!! la kesesakan lalu lintas
Nah!!!..ini dia Gang G.G yang hang out bersama..
ada seorang lagi iaitu Ecah tapi dia pergi shopping dengan sepupunya..tapi tak apalah hadiah kan dah diberi..hehe..
Iqa..master of G.G.haha..
mYLin..new fashion..hehe :D
kenapa la orang2 pandang lain kat mylin..relax la beb
"mylin pakai baju cantik..menutup aurat lagi kenapa duk pandang macam tak pernah tengok orang?"hehe..dapat present!!!..yeY!!..

Dalam bag Teddy From: Syafiq, Elly, Dee, Mylin, Iqa..
Dalam bungkusan hijau From: Hakeem n Crocs( Irfan)


Nah!!!...Ini dia key-chain penguin daripada brutal cat(ecah)

Dalam kereta dah buka hadiah dalam bag teddy tuh..hehe tiba-tiba keluar seekor beruang yang ada dua mata, dua tangan, dua kaki...WOW!!!!...

Itu dia..bear yang diberi nama BEARY!!!..
'Hello Beary!'

Sampai rumah baru buka yang dalam bungkusan hijau..
Bungkusan telah dibuka dan terus terlihat satu kotak...
Rupa-rupa nya ada satu patung yang sweet gtuh!!

hehe..'SHE'
cute nyer dia...haha :D

Hadiah2 istimewa yang diterima di hari ahad lepas...

Sekarang ni Nemo dah ada teman untuk bercanda..HAHA
Beary and Nemo dah jadi 'Bestfriend' skrg...

Ini sahaja untuk post kali ini..thank you so much kawan-kawan semua..semoga persahabatan kita sentiasa kekal abadi seperti Beary n Nemo!!!

No comments:

Post a Comment