nuffnang..

Monday, December 20, 2010

Doakan kejayaan saya dan rakan2...

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari ahad, esok hari selasa, lps selasa Rabu..Lepas Rabu hari apa eik??..HAHA..Mestilah hari Khamis.. Khamis??..Penting ke Khamis tuh??..Makk aii soalan daripada diri sendiri tuh.. Kepada Calon PMR 2010 mestilah penting kan RESULT keluar!!... Perasaan dah bercampur aduk.. berdebar ada, tak sabar p0n ada.

Post ni tak mau cerita panjang sebab lepas ni nak post satu cerita best wwoOOww!!. tak sabar k?? wait n see.. :D

Semalam saya ada terima sms daripada seorang rakan..
SMS dia berbunyi:

Sebelum nak gi ambik result, baca lah:
1. Al-Fatihah
2. Ayat Kursi
3. Al-Ikhlas 7x
4. Al-Alaq 3x
5. An-Nas 3x
Then berdoalah dgn nama Allah dgn rndh dr & mintalah kjayaan sbg muslim dan ke sekolah mulakan dengan kaki kanan.

Pesanan daripada penghantar SMS.. Dia suruh pas2 kan sms ni dan jangan sayang kan kredit demi kejayaan bersama.
Tapi malangnyer bukan saya sayang kredit tapi kredit xde :'(...Kira post di blog sudah memadai untuk kita amalkan bersama-sama..

InsyaAllah saya doakan dan sama-samalah kita doakan..Kita akan memperoleh kejayaan dan membanggakan keluarga sekaligus sekolah kita di hari Khamis ini.. InsyaAllah..Amin.. :)

No comments:

Post a Comment