nuffnang..

Wednesday, December 8, 2010

Chim..Chum..-Chim..Chum!!!..yummyy

Assalamualaikum

Lepas Hang Out dengan Gang G.G kelaur dineer pulak dengan family. Maklum lah untuk merapatkan silaturrahim kita perlu adil, dengan kawan keluar dengan family pun keluar. Lepas maghrib terus pergi dinner kat Food Village, Pengkalan Chepa. Restoran ni memang terkenal dengan makanan Chim-Chum.

YummYY!!jom makan panas2..haha
errrmm!!!..sungguh enak..Yumm..Yumm!!!


Dah habis makan tuh 'snap' picture dulu dengan papa..
Dengan kawan penuh gambar tapi papa sendiri ckit2 jer ~oops trase

Akhir kata keluar dengan family dan kawan2 dua2 happy..
Sebab itu kita memerlukan orang disekeliling kita supaya sentiasa HappY!!!...
And never be alone

No comments:

Post a Comment