nuffnang..

Monday, December 20, 2010

Cerita zaman muda.. :)

Assalamualaikum..

Post tadi ada janji nak habak' satu cerita best..wwoo!!.. Sekarang ni nak bagI tau lani.. Maklumlah orang dulu2 cakap lembu dipegang pada tali manusia dipegang kepada janji..So kene lah tunaikan janji walaupun hati ni berat sangat.."Itu lah..Sapo suruh pandai2 janji"..HAha xpe ikhlas la nak share dengan korang semua..

Post ni nak cerita pasal zaman muda..' ehem, i tak tua lagi' zaman muda tuh bermakna zaman kanak-kanak..HAHA...kan x pasal2 ada yang fikir saya dah tua.. :(.. ok dah!..
Masih kah anda ingat keadaan fizikal dan mental masa kanak2 dulu?.. HAHA mesti banyak berubah .. ada yang makin cute..ada yang makin comeY!..Maklumlah masa kanak-kanak dulu tak kisah la comot-momot yang tahu main..main..dan main..

Perkara yang Best! masa kanak-kanak semestinya, jarang kene pOkPek@ membebel..Tapi kini asyik2 pOkpEk..' nak buat macam mana saya ni bukannyer perfect' HAHA..kadang2 tuh ada tersilap langkah mesti kene pokpek..(segala benda yang dibebelkan itu diterima dengan hati yang ikhlas). yer la kita ni mesti sentiasa 'think positive' ceeyhh~ duk berfalsafah sekejap.. :)

Jom kita menjelajah zaman kecil ku..


hehe..ini dia gambar kedua selepas gambar atas tuh..yang mane satu Liyana Ariffin eik??..
Sah2 la yang girl pki baju pink tuh..
Cute tak??..cepat cakap cute kalau tak..siap la!!.
hehe (just kidding)
Tengok tuh menjaga batas pergaulan duk jauh ker dengan budak laki..Malu2 la konon..Haha
Seingat saya masa ni adalah hari keluarga pejabat MAMA..(LPP)..Saya masuk pertandingan ape yer??..Dah tak ingat la.. :(

Ini pula gambar dengan PAPA..rasa2nyer mase ni kat Pahang..Sebab dulu PAPA kerja kat Imigresen Pahang..
Time ni saya ada minat macam laki sikit..hehe..Tengoklah perbezaan daripada gambar kedua tuh..Pic yang atas tuh comey jer pakai gaun pink..tp pic nieh..fuhh..'lu pikir la sendiri'..Last pic..Ada gaya macam terima degree tak??HAHA..
Ni time konvo tadik..
'wahh, chubby yer' sekarang pon masih sama..huhu :o
Tapi dulu lagi cute.. :)Ini dia perbezaan dulu dan sekarang...
Memang sah dulu lagi cute...
Segala kenangan dulu kini ku jadikan memori indah..

Teringin nak jadi kecik semula..Dan remaja ni macam2 la..
Masalah la..itu la ini la..
herrmm..Dugaan hidup...

Sekian sahaja untuk post kali ni..

MOGA KITA SEMUA DAPAT MENEMPUH SUKA DUKA HIDUP INI DENGAN TABAH..
ALWAYS SMILE :) & THINK POSITIVE..



No comments:

Post a Comment