nuffnang..

Tuesday, December 14, 2010

BedTime story...

Assalamualaikum

Aneh sungguh malam ni. Selalunyer pukul 10.30 p.m tuh mata dah nak tutup tapi perasaan xmau (memang sah tidur awal)..hehe. Yang aneh, malam ni terbalik pulak. Perasaan mengantuk tapi mata tak nak tutup. So, untuk menambahkan rasa mengantuk tuh buat la perkara2 seperti membaca buku sejarah dan macam2 lagi.

Tapi semua tuh memang tak berhasil langsung. Sebenarnya perkara yang membuatkn saya jadi macam ni adalah 'RESULT PMR' memang runsing tahap tuttt la. Ramai yang cakap result keluar 23-12-2010. Memang runsing la, sape yang tak runsing nak tengok result dia kan? Maklumlah sepanjang exam dari F1 sampai la tryer F3 tak pernah saya mencapai keputusan 8A, yer la saya bukanlah pandai sangat.

Rasa macam nak mimpi jer pasal result malam ni. Tapi hati ni runsing sangat2. Rasa-rasa nyer dah berjuang habis-habisan dah untuk exam PMR baru ni. Sekarang ni cuma doa dan bertawakkal jer la nampaknyer. Sekarang ni tengah tunggu pengumuman tarikh keluar result yang sebenar.

Kalau dulu ada sahaja masa free mesti nak tonton cerita Korean or tengok konsert kumpulan Korean. Tapi kini nak tengok muka2 (yang hensem2) tu pon xde mood. Apa yang ada dalam kepala ni RESULT!!!...pejam celik pejam celik dah tinggal dua minggu lagi cuti sekolah. Sungguh cepat masa berlalu. Tahun Baru Hijrah pon dan muncul. (Dikesempatan yang ada saya jua ingin mengucapkan selamat tahun Baru Hijrah, moga kita semua hidup ke arah keberkatan dengan azam yang baru, insyaAllah.amin..)


picture copyright from Google

I want this..
I hope..
I wish..
I will get 8 A's..
And I know not only me want staright A's but.. All my friends' too..
I wish that we can achive staright A's...

Friends we had struggle for 9 months..
We had burn the midnight oil..
And
We had sacrifice everything for the sake of PMR...


So..
Redha with our result..& belive in ourselves...

That's all for my bedtime story.
Goodnight..and have a sweetdream!!

No comments:

Post a Comment