nuffnang..

Sunday, November 14, 2010

KB Mall..KB Mall ohh KB Mall!!!.. :(

KB Mall dah boring melihat kami :((
Hari jumaat dah pergi jln2 dgn 'my sis'.. hari sabtu pula outing bersama iqa, dee and elly srt teman2 Iqa Ismail (ex PMR 2010 sic n senior2 SMIP)

Berposing di depan CITIJAYA.. "buat mcm rumah sendiri jer".. :) haha...




Mencari-cari barang di CITIJAYA..
To Diha@Dee: Cari hadiah utk isyraf eik?..hehe :-)

Hari yang agak menggembirakan..Tapi asyik2 KB Mall..
Jom survey tempat lain.. :)

Nasib baik kali ni ada alasan untuk pergi KB Mall " Nak cari button untuk jamuan akhir tahun kelas nanti"..hehe.. Tapi..Cik Amalina sym dah tempah di KL... So, kami jln2 mcm x knl erti 'boring'...

Apa-apa pun...Outing kami mmg tak sah kalau tak dapat jumpa si Fatin Amilin..

Milin datang lewat :(..
tapi syukur la dapat jugak jumpa Milin yang asalnya tak dapat join kami..YEYY!!! :)

Bersama si Amilin yang lewat..haha :))

Sayang nya tak dapat berbual panjng dengan Milin..memandangkan Iqa n Elly dah nak pulang..
Sy n Dee pulak pergi tgk2 akak2 n abang2 yang merupakan My Sis Fwennss..main bowling..
amat menyedihkan apabila dapat tengok orang jer main :(..
Tapi 'I tak kesah' haha..kalau main nanti memang semua orang terpegun..asyik sapu longkang jer* :))...
Aksi My Sis main bowlin *ada gaya tuh*
haha :))



My Sis bersama Dr. Dee..hehe
HA!!!...Ini dia...kakak n adik.. :)

Pulang dengan penat@letih..hehe..
Minggu depan ada lagi ke outing di KB Mall..
Nasib baik la KB Mall tuh berhati mulia masih lagi menerima kehadiran kami ini.. :))

No comments:

Post a Comment