nuffnang..

Tuesday, November 30, 2010

Thank You...Koma-Woyo..!! :)


Assalamualaikum dan selamat petang kepada rakan2 yang dikasihi sekalian...

1/12/2010
genap usia ku 15 tahun

Thank You so much kepada rakan2 yang wish 'Happy Birthday'

Semalam ada yang wish awal2 lagi..hehe tq..

Ucapan 'Happy Birthday'
Bermula dengan
10.30 p.m (30.11)

Bazilah: Happy Birthday sue!!!

10.40 p.m (30.11)

Aiman: Happy Birthday sue!!

11.45 p.m (30.11)

Mohd Hafiz: Happy Birthday to you..sue!!

11.56.p.m (30.11)


Dee: Hppy Bufday syg! Thanks 4 everythning.. Hope our frenship will never last ! :)
luv u! Have a nice bfday!

12.00 a.m (1.12)

Syafiq : Happy Birthday to suhaili..sweet 15..!!

12.01 a.m (1/12):


Iqa n Elly: Happy Birthday to you..Happy Birthday to you
Happy Birthday...Happy Birthday
Happy Birthday to sue!!!..
(Disertai webbie-ing)




Kudeen: Happy Birthday sue!!...

12.05 a.m (1.12)


Mylin 'Yunk': Nyanyian merdu 'Happy Birthday to you' (mandarin version)
"Zhu Ni Sheng Ri Kuaile.."

12.23 a.m (1.12)

Ecah : Very Hepi Befday..Have a sweet 15 for a month!! ( salam ikhals drpd brutal cat) haha

And thanks to all FB friends for wishing happy birthday to me....

THANK YOU TO MY FAMILY AND FRIENDS..
for being beside me and always support me..
although sometimes i had made you sad..mad..
but you all always near with me..

I will love you all until my last breathh!!!...

:)

















Today I'm getting 15!!!..

1/12/2010..

Happy Birthday to me
Happy Birthday to me
Happy Birthday
Happy Birthday
Happy Sweet fifteen!!!..

hehe....finally saya telah menjangkau usia 15 tahun


Wajah 'fifteen years old girl'

15 meruapakan kehiduapan yang agak lama dan pelbagai dugaan telah dilalui dan menjadikan saya lebih2 matang dan bijak untuk bertindak dalam sesuatu situasi.

Di samping itu, saya ingin melupakan perkara2 yang menjadi kebencian dalam diri ini..
'I want to open new diary and start a new life'
Tetapi teman2 semua saya tak akan lupakan anda semua!!...
open new diary= find something new...

Forget it about N and try to be her friend back..

THANK YOU TO MY FAMILY AND FRIENDS..
for being beside me and always support me..
although sometimes i had made you sad..mad..
but you all always near with me..

I will love you all until my last breathh!!!...

:)



Monday, November 29, 2010

Happy Birthday to my childhood friend's

12 a.m 30/11

you are getting 16 years old Now!!!...

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy Birthday..happy birthday..
Happy Birthday to _ _ _ _ _

I wish you have a 'wonderful life'
And always get victory in your life....

Sorry no picture..!!!

Sunday, November 28, 2010

Party 3 AB 2010...

Love You All...
Walaupun semua persediaan last minute, tapi berhasil juga Party... Kepada yang hadir Thank You Friends...
Saat kebahagian bersama birunians n Gang G.G... :)
Bersama Aisyah Hamid.. sebagai MC..hahaha..MC k??...

Bersama mY Yunk!!..miss U miLin.. :)
Sebuah Party yang Fantastic bersama teman0 Biruni n G.G semua...
Miss U n Love U..
Muah!!!

Cikgu Ros... I'm gonna miss U n Mathematics...!!!!





Saturday, November 27, 2010

Di sebalik pembikinan 'A fantastic Party'

Ketekunan dan kerajinan ketua kelas Isyraf...heheh...

Buat kerja sambil tengok Sepak Takraw (Sukan Asia)
Hasil kerja Eman, Amin n Dee...

Walaupun tak ramai yang mengahdirkan diri dalam pembikinan Party tapi semua nya dapat berjalan dengan lancar.... Terima Kasih kepada mereka yang bersama-sama berganding bahu menjayakan Party 3 AB... Kepada mereka yang tak dapat bersama-sama yang ada alasan dan tiada alasan saya sayang anda semua....

TERIMA KASIH KEPADA g.g- g.g SEMUA....


Wednesday, November 24, 2010

G.G Raya...

Assalamualaikum..

Post ni agak terlambat memandangkan mood untuk blog-ing tidak bersama saya....

Hari jumaat yang lepas Gang G.G yang diketuai oleh Iqa Ismail telah menyerbu rumah ku..
Hahahaha....

Jom Makan bersama G.G....

Dah habis makan posing lagi..nama pon Gang G.G...
Bersama Dee sym!!!..hehe

Terima Kasih kepada semua teman2 yang sudi datang...Kepada Milin..Jangan bersedih kalau ada rezeki dan waktu pasti dapat datang di lain hari...

Thank You so much..Love You all

Gang G.G telah menyerikan hidupku...muah!!!!

Wednesday, November 17, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha....

Assalamualaikum..

17/11 meriuapakan hari buat lembu...
hehe.. :)
Hari ini saya mncipta sejarah apabila berada di dapur dari pagi sampai lah ke malam. Pukul
10 mlm baru dapat on9. Rasa bangga ni :D..

Pagi tadi pergi tempat sembelih lembu. Kali pertama dapat melihat lembu dibaringkan dan disembelih secara 'real' di depan mata. Wah!!!..Baru tahu bagaimana meriahnya Hari Raya Haji ni.
Di lokasi penyembelihan lembu...






Di Hari Raya Aidiladha...
Bersama my beloved daddy!!...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA ..
kepada semua muslim dan muslimin....

Tuesday, November 16, 2010

Say Goodbye to our beloved 'Principle'..Tuan Hj. Wan Mansor ...

Tarikh 15/11/2010 berakhirnya perkhidmatan Tuan Pengetua Cemerlang yang kami banggakan. Pengetua mengajar kelas saya (3 Biruni) pelajaran Geografi dari awal tahun hingga lah kami menghadapi Trial PMR. Sungguh banyak kenangan pahit dan manis bersama Pengetua Cemerlang. Kami amat bertuah dapat belajar dengan Pengetua Cemerlang kebanggaan kami.

TERIMA KASIH PENGETUA!!..
Pengetua diiringi dengan gadis-gadis tingkatan 3 dan pasukan kompang sekolah.. :)
Pelajar-Pelajar Tingkatan 1 beratur..mengiringi Pengetua ke Dewan Tan Sri..

Persaraan Pengetua 'simple' shj tetapi amat bermakna buat kami semua. Ketiadaan Pengetua mungkin merubah keadaan di sekolah. Yang patah akan tumbuh, yang hilang akan berganti tetapi yang mengganti tidak akan sama seperti yang asal.

Sayangilah, hormati lah guru anda kerana mereka insan yang berkorban diri demi kejayaan anda...



Sunday, November 14, 2010

KB Mall..KB Mall ohh KB Mall!!!.. :(

KB Mall dah boring melihat kami :((
Hari jumaat dah pergi jln2 dgn 'my sis'.. hari sabtu pula outing bersama iqa, dee and elly srt teman2 Iqa Ismail (ex PMR 2010 sic n senior2 SMIP)

Berposing di depan CITIJAYA.. "buat mcm rumah sendiri jer".. :) haha...




Mencari-cari barang di CITIJAYA..
To Diha@Dee: Cari hadiah utk isyraf eik?..hehe :-)

Hari yang agak menggembirakan..Tapi asyik2 KB Mall..
Jom survey tempat lain.. :)

Nasib baik kali ni ada alasan untuk pergi KB Mall " Nak cari button untuk jamuan akhir tahun kelas nanti"..hehe.. Tapi..Cik Amalina sym dah tempah di KL... So, kami jln2 mcm x knl erti 'boring'...

Apa-apa pun...Outing kami mmg tak sah kalau tak dapat jumpa si Fatin Amilin..

Milin datang lewat :(..
tapi syukur la dapat jugak jumpa Milin yang asalnya tak dapat join kami..YEYY!!! :)

Bersama si Amilin yang lewat..haha :))

Sayang nya tak dapat berbual panjng dengan Milin..memandangkan Iqa n Elly dah nak pulang..
Sy n Dee pulak pergi tgk2 akak2 n abang2 yang merupakan My Sis Fwennss..main bowling..
amat menyedihkan apabila dapat tengok orang jer main :(..
Tapi 'I tak kesah' haha..kalau main nanti memang semua orang terpegun..asyik sapu longkang jer* :))...
Aksi My Sis main bowlin *ada gaya tuh*
haha :))



My Sis bersama Dr. Dee..hehe
HA!!!...Ini dia...kakak n adik.. :)

Pulang dengan penat@letih..hehe..
Minggu depan ada lagi ke outing di KB Mall..
Nasib baik la KB Mall tuh berhati mulia masih lagi menerima kehadiran kami ini.. :))

Friday, November 12, 2010

The Greatest Day...

WoooWWW!!!...

Ku rasakan hari ni merupakan hari yang dimurahkan rezeki. mungkin saya bangun awal n rezeki masuk. Hahaha!!!.. :))

Thank You to My lovely sis.. Angah..

Pagi2 hari lagi dah bagi Seluar Jeans Goggles, Kemeja, Seluar panjang putih n blouse..

Jalan2 di Kb Mall pon dpt faedah nye..bile my sis beli kan kasut BUM..

Thank You angah!!..Love U so muchh!!..

Muah!!!
XOXOXO...
** That's why..best bila ada kakak yang dah keje..haha :))...

Thursday, November 11, 2010

BAJU KELAS KU....

WaHHH!!!...

Terkejut 'den' lihat baju kelas ku... Sungguh banyak perubahan..Mungkinkah masih menarik seperti yang diingini??...

Asalnya baju kelas ku begini
Kemudian fulus tak membenarkan kami :(
terpaksala desing baju biasa....
Akhirnya..hasil yang agak mengejutkan...
Bahagian depan

bahagian belakang..

TIDAK KUSANGKA AKHIRNYA HASILNYA BEGINI...
:(
:)







Thursday, November 4, 2010

sorry!!!!...

sorry kpd my blog...dah lama tak update..

selepas PMR memang la tak busy tapi saya tak berkesempatan untuk meluangkan waktu untuk berblogger. Entah mengapa tangan rasa malas nak menaip. Otak malas nak fikir ayat. Hati tak mau bersama blog. Kini ku kembali kepada mu wahai blog untuk berkongsi 'my super duper' bersama.

Selepas PMR ni pelbagai aktiviti telah saya jalani

1. Annual dinner Pemimpin Pelajar
2. Menonton cerita2 Korea yang ditinggalkan demi PMR
3. Mendownload lagu yang dah lama menunggu saya
4. Outing bersama-sama kwn2 yg bersama-sama dlm super dan duper...
5. Paling penting: melayari internet
melayari facebook
online YM
6. Menyertai kem 'leadership' bersama Dr. SMS

Walaupun kekosongan waktu itu dipenuhi dengan aktiviti tetapi masih ada rasa 'boring' mungkin perubahan yang mengejut dari belajar dan menelaah buku2 utk pmr. Tapi kini semuanya berubah.

Apa-apa pun kehidupan ini akan lebih meriah apabila diserikan dengan wajah2 rakan2 yang setia dalam persahabatan. Berakhirnya PMR bermakna berakhirnya tingkatan 3.
Tahun depan masing2 mempunyai hala tuju. Adakah saya akan bersama dengan rakan2 yang setia dan baik seperti gang biruni yang memang satu kepala...???
Mungkin juga kami bersama tetapi tidak bertegur sapa.
Pelbagai kemungkinan boleh berlaku.

Akhir kata : I love my friends' so much...